Steffy Stella

We Heart It

Kategori: Allmänt

Ni han väll inte missat weheartit.com? Så mycket fina och inspirerande bilder man hittar där. Följ mig gärna där, ni hittar mig under namnet steffystella. Här är lite inspirations bilder som jag har hittat på weheartit.

Vår Inspiration

Kategori: Allmänt

Såhär på kvällen i kyla och vinter kan det behövas lite vår inspiration, så kanske våren kommer fortare eller så får vi bara fantisera oss bort till våren.
Love//S

Los Angeles, When Will We See Each other?

Kategori: Allmänt

Jag drömmer om att åka till LA, skulle gärna vilja åka och stanna i tre månader för att testa på att bo där! Vilket är ert dröm land/resemål?

Black and What makes Grey

Kategori: Allmänt

Too young, too dumb to realize what's importent in life.

The White One

Kategori: Inspiration

Även om det är svårt att tro det så är det snart vår. Ett plagg som jag använder flitigt på våren är kavajen, och detta året tänkte köra på en vit kavaj, det känns väldigt rent och snyggt med en vit kavaj. En helvit outfit är något som jag tycker är väldigt snyggt, speciellt när man lyckats få en liten bränna. Så just nu sitter jag och letar för fullt för att hitta den perfekt vita kavajen, och även lite inspiration för hur jag ska stayla den.
Här är en vit kavaj med volanger som jag köpte för ett tage sedan, vill även ha en som är lite mer rak i formen. Vad tycker ni om den vita kavajen?
Love//S

Maxi Dress

Kategori: Allmänt

Något som jag älskar är maxi klänningar och kjolar, speciellt då till vår och sommar. Det är både bekvämt och man kan ha den en dag man bara slappar med ett par sandaler, och lätt klä upp den till kvällen med några större smycken och klackar till. Här är några som jag tycker är väldigt snygga, dem kommer alla från http://www.missguided.eu/, dem har sjukt mycket snygga klänningar, kjolar mm till bra priser och frakten är ungefär den samma som när man beställer här hemma. Det som även är bra att man kan ställa in priserna så att man får det i svenska kr.
Love//S

Rachel Zoe is my stylist

Kategori: Allmänt

Eftersom jag är väldigt intresserad av mode så har jag ju såklart mina favorit program som handlar om just det. Mitt absoluta favoritprogram är definitivt The Rachel Zoe project, det har visats några säsonger tidigare och nu har dem precis börjat visa ännu en i USA. Så alla ni som är mode intresserade har väl INTE missat detta? haha. Hon har en så snygg stilren stil som passar dem flesta och sen så är jag ju en av dem som älskar maxikjolar och klänningar så att kolla in Rachel ger väldigt mycket inspiration så även om jag inte skulle ha råd att anställa henne som stylist så blir hon det i någon form av att inspireras av henne.